Hoe prettig is het om het product met eigen handen en ogen te beleven, om zo tot een goed oordeel te komen? Dit is mogelijk door middel van het aanvragen van een gratis monsterstukje. Het monsterstukje is een afgezaagd deel van het product in de desbetreffende kleur en structuur. Met dit monsterstukje krijg je een perfect beeld van de kleur, de structuur en het materiaal.

Monsterstukjes nemen de twijfels weg

Ben je er nog niet uit welke soort gevelbekledingmonsteraanvraagje wenst toe te passen? Weet je niet
goed welke kleur het beste tot zijn recht komt? En welke structuur lijkt nou het meeste op mijn wens? Deze vragen zijn  te beantwoorden met verschillende monsterstukjes.

Bij ons heb je de mogelijkheid om meerdere monsterstukjes te bestellen om producten te vergelijken. Weet je niet goed welke soort gevelbekleding bij jou past? Vraag gerust drie verschillende soorten gevelbekleding en kom tot een oordeel. Kom je er niet uit welke kleur het beste staat? Bestel drie verschillende kleuren en kom erachter welke het beste bij jou past.

 

Wens je een monster?

Op onze website kan je terecht om gratis monsterstukje aan te vragen! Op iedere specifieke productpagina’s heb je onder het tabblad “kleuren” de mogelijkheid om monsterstukjes aan te vragen.

Hoe werkt het dan?

Het monster-aanvraag-proces gaat als volgt:

  • Het aanvragen van monsterstukje(s) gaat gemakkelijk via de website.
  • Wij stellen een pakketje samen
    • Monsterstukjes
    • Brochure
    • Mogelijk extra aangevraagde informatie zoals; montage voorschriften
  • Het pakketje wordt verzonden en binnen 3 werkdagen kan je de monsterstukjes op de deurmat verwachten

monsteraanvraag