Waarom kiezen voor een kunststof renovatie? Kan je kunststof gevelbekleding schilderen? Wat moet ik doen met gevelbekleding in de wintermaanden? Welke soorten afwerkprofielen zijn er? Op welke beurzen staat Milin? Dit zijn allemaal vragen, weetjes en ontwikkelingen die wij via diverse kanalen met jou willen delen!

Blijf op de hoogte van het laatste bouw nieuws!

Je kunt bij ons terecht voor je wekelijkse portie leesvoer. Elke week brengen wij een blog uit waar wij producten omschrijven, advies geven en je op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen in en rondom Milin B.V.

Het laatste nieuws bekijken kan hier

Gericht nieuws in onze digitale nieuwsbrief

Wij versturen, naast het reguliere laatste nieuws in de blog, ook een digitale nieuwsbrief. Deze digitale nieuwsbrieven zijn gericht op jouw situatie, inhoudelijke informatie dat gericht is op de branche waar jij actief in bent. Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief en je zal nooit meer onnodige informatie ontvangen, enkel relevante nieuws items.

Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief kan hier

Milin met de tijd mee

We gaan natuurlijk met de tijd mee en daarom zijn wij te vinden op alle grote social media kanalen zoals:

facebook Nieuwsitems                           google+ Nieuwsitems en projecten

instagram Projecten                                 linkedin Nieuwsitems en vacatures

pinterest Projecten                                 twitter Nieuwsitems en projecten

youtube Product- en bedrijfsvideo’s

Op deze kanalen delen wij afgeronde projecten, blog teksten, win acties en informatie over  de producten van Milin B.V.  Zorg dus dat je ons volgt, like, retweet, pint en leuk vindt op deze verschillende kanalen en wij zorgen dat jij op je wenken bedient wordt.

Milin applicatie

Naast de social media kanalen hebben wij in 2015 een nieuwe app gelanceerd. Hiermee heb je alles in de hand! Alle brochures, montage instructies, afgeronde projecten, video’s, mogelijkheid om de catalogus in te zien en zelfs een optie om afgeronde projecten te sturen.

Gratis te downloaden in:

app googleplayappstore apple

Vragen naar de bekende weg…

Hoe ziet het product er uit? Wat is het eindresultaat? Welke kleuren zijn er? Wat moet ik doen voor het onderhoud? Allemaal vragen die vanuit de eindgebruiker gesteld kunnen worden. Wij bieden een totaalpakket aan als het gaat om ondersteuning om deze vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.

Wij bedienen jou, maar jij kan ook iets betekenen voor ons!

Wij zijn altijd opzoek naar leuke en interessante onderwerpen . Heb je prachtig afgeronde projecten, informatie die je graag wilt delen of een probleemstelling die beantwoord moet worden? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat je vraagstelling wordt behandeld in onze bouw nieuws blog.