We kruipen langzaam uit de economische crisis, mensen krijgen steeds meer te besteden en daardoor is de vraag naar chalets, bungalows en vakantiehuisjes gestegen! Steeds meer eindgebruikers willen een unieke uitstraling zodat deze niet wegvalt in het geheel. We zien de laatste tijd dat veel uiteenlopende kleuren gebruikt worden, combinaties van kleuren en chalets waarbij meerdere soorten gevelbekleding worden toegepast.

Grote ontwerpersvrijheid met verschillende soorten gevelbekleding

Bij Eurotexx ben je aan het juiste adres als het gaat om een grote ontwerpersvrijheid voor de ontwerper of eindgebruiker. Dankzij het grote aanbod aan soorten gevelbekleding is er voor elk uniek ontwerp een oplossing.

Het assortiment bestaat uit:

Eurotexx:
volschuim gevelbekleding met houtstructuurnerf voor het nabootsen van een natuurlijke hout uitstraling

eurotexx gevelbekleding soort

  1. Dubbel rabatdelen
  2. Potdeksel
  3. Dakrand

Aan alles een kleurtje weten te geven

Wat is er mooier dan een tweede huis in je lievelingskleuren? Het is mogelijk! Vroeger, in de jaren 80 wanneer de chalets vanuit Engeland hierheen zijn komen waaien, werden chalets standaard afgeleverd met kleuren zoals zwart, wit of crème.

Tegenwoordig zie je een trend ontstaan in het afleveren van een tweede huis in uiteenlopende kleuren.

Denk aan de eindgebruiker

Onderhoud, wie zit daar op te wachten? Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk genieten van hun vakantie, pensioen of een weekendje weg. Tijd kwijt zijn aan schilderen, beitsen of schuren daar zit niemand op te wachten. Kies voor onderhoudsarme gevelbekleding van Eurotexx en je zult enkel minimaal twee keer per jaar de gevelbekleding schoon moeten maken, de rest van het onderhoud is verleden tijd! Kies zelf voor onderhoudsarme gevelbekleding of biedt dit de klant aan als optie. Een natuurlijke uitstraling, maar met kunststof eigenschappen.