05-02-2016

De temperatuur daalt, het is tijd om de winter maanden in te gaan! Dit betekend dat de opslag van gevelbekleding speciale aandacht nodig heeft en dat in sommige gevallen het monteren van gevelbekleding niet verantwoord is.

Opslag gevelbekleding

Alle gevelpanelen dienen met uiterste zorgvuldigheid te worden behandeld dit komt de kwaliteit van het eindresultaat ten goede.

De gevelpanelen moet vrij van de grond, horizontaal en op een vlakke ondergrond opgeslagen worden. De panelen hebben voldoende ondersteuning nodig en wij adviseren dan ook om de gevelpanelen af te dekken met een dekzeil om vervuiling en beschadigingen te voorkomen. Het is dan ook mogelijk om de pakketten te stapelen bij voldoende ondersteuning.

Het is van groot belang dat de gevelpanelen 2 dagen de tijd krijgen om zich te kunnen acclimatiseren aan de omgeving. Bij temperaturen onder de 5 °C boven nul moeten er extra maatregelen worden getroffen, zoals opslaan in een verwarmde opslagruimte.

Dit geldt voor het gehele Eurotexx assortiment:

potdeksel, dubbel rabatdelen, dakrand en overstek.

Bevestiging gevelbekleding

De accessoires, zoals schroeven, montagekit en schoonmaakmiddelen, moeten op kamertemperatuur worden opgeslagen en voorkom dat deze in aanraking komen met water.

Bij temperaturen onder de 5 graden raden wij ten zeerste af om de gevelpanelen te bevestigen.

Vragen? Neem gerust contact op met verkoop@milin.nl of bel 030 657 9020

opslag gevelbekleding

(ONDER DE 5 GRADEN NIET MONTEREN)