15-12-2015

Een unicum in de historie van de Gouden Parel!

Het gezegde driemaal is scheepsrecht heeft Bob Miltenburg waargemaakt. Na twee eerdere nominaties heeft Bob Miltenburg, directeur van Milin totaalleverancier duurzaam afbouwmateriaal, de Gouden Parel 2015 gewonnen! Gister om 19:00 mocht Bob de prijs in ontvangst nemen in het Theater gebouw de Kom in Nieuwegein.

De prijs is tot stand gekomen door stemmen van meer dan 500 bedrijven in de regio, een vakjury en stemmen van inwoners van de regio. De prijs werd uitgereikt door de jury van de OnderNamen regio Lekstroom (Houten, Vianen, Nieuwegein en IJsselstein). Met deze prijs liet hij E&R Opleidingen en FAAY achter zich.

Volgens de uitgever van de OnderNamen Lekstroom heeft Bob de nominatie verdiend door zijn keiharde inzet in de regio, sterke groei, recent nieuw bedrijfspand en het kopen van grond voor eventuele uitbreiding. Collega ondernemers spraken hun waardering uit en daarom is Bob de terechte winnaar.

Bob aan het woord:
“Deze prijs is voor mij een grote eer! Ik wil iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen, zonder jullie had ik hier niet gestaan”. 

 WInnaar Gouden Parel 2015