Met Eurotexx dak- gevel- en overstekpanelen bekleed je een renovatie- of een nieuwbouwproject met onderhoudsvrije gevelbekleding. Dankzij de kunststof eigenschappen zijn de producten erg duurzaam, milieuvriendelijk, 100% recyclebaar, kleurvast en zullen niet schimmelen, rotten of afbladeren zoals de houten variant.

Steeds meer huis-, pand- of andere eigenaren stappen over naar kunststof. Door vooruitstrevende technieken zijn de kunststof panelen amper meer te onderscheiden van de echte houten panelen. Dankzij een houtstructuurnerf die op de Eurotexx panelen wordt aangebracht krijg je een unieke structuur van zelf 1,5m1. De houtstructuurnerf zegt het al, een nerf in de panelen gedrukt dat sprekend lijkt op een houtstructuur.

Onderhoudsarm

Als je specifiek zoekt op onderhoudsvrije gevelbekleding zul je niets vinden. Wil je de uitstraling en de eigenschappen van het materiaal behouden zul je bij elk product het schoon moeten houden. Wij adviseren dit 1 a 2 keer per jaar te doen. Doe je dit niet, dan zullen de panelen lelijk ogen en waardoor op ten duur problemen kunnen ontstaan.