Kiest u voor Eurotexx, dan kiest u niet alleen voor de beste kwaliteit, maar ook voor een duurzaam alternatief. En voor gemak. Met de gevelpanelen van Eurotexx bent u verzekerd van een milieuvriendelijk aanzicht van uw woning, chalet of tuinhuis. Voor nu en de toekomst.

Eurotexx is onderdeel van Milin

Het Nieuwegeinse familiebedrijf Milin is een betrouwbare totaalleverancier van duurzame afbouwmaterialen en specialistische gevelbekleding. Milin biedt voor zowel nieuwbouw als renovatie hoogwaardige oplossingen.

Innovatief

Milin ontwikkelt veel eigen producten en zoekt continue naar nieuwe duurzame producten en materialen. Bob Miltenburg, eigenaar: ‘Het is onze kracht om klanten de beste kwaliteit tegen een goede prijs te bieden. Kunststof behoeft vrijwel geen onderhoud, gaat lang mee en is ook nog eens heel duurzaam.’ Meer dan de helft van de producten die Milin levert, is eigen merk. Van veel andere merken, zoals VinyPlus  Eurotexx, Milexx, Wonderboard en Milyt is Milin hoofdimporteur.

Flexibel

Milin levert alle producten snel en netjes uit voorraad. Ook transporten die spoed vereisen, zijn bij Milin B.V. in zorgvuldige en goede handen. Om de klant zo goed mogelijk te bedienen kunnen materialen ook ieder moment van de dag afgehaald worden bij de afhaalbalie. Bob: ‘Als je klanten service wilt bieden, moet je flexibel zijn. Dat behelst meer dan snel en zorgvuldig leveren van materialen. Het geldt ook voor de hoeveelheid af te nemen materialen. De klant koopt wat hij nodig heeft en zit bij ons niet vast aan complete bundels.’ Sinds enige tijd biedt het bedrijf ook de mogelijkheid om producten online te kopen via de webshop shop.milin.nl.

Bedrijfsstructuur

Bij Milin werken zo’n 30 mensen. De organisatie bestaat uit verschillende afdelingen. Naast de directie, met ieder hun eigen manager(s) zijn dat onder andere de afdelingen verkoop (binnendienst, buitendienst en klantenservice), inkoop, administratie (waaronder personeelszaken), expeditie (o.a. logistiek) en productontwikkeling.

Milin B.V. staat voor Miltenburg Industries en is opgericht in 2003. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 11057400.