Eurotexx renovatie

  • Eurotexx renovatie
  • gevelbekleding
  • kunststof schroten
  • kunststof rabatdelen
  • kunststof rabatdelen

Eurotexx gevelbekleding is perfect toepasbaar voor de renovatie van woningen. Deze woning is volledig gerenoveerd met Eurotexx gevelbekleding potdeksel. De woning was voor renovatie volledig bekleed met houten schroten. Deze waren door de jaren heen gaan rotten en schimmelen. Om dit in de toekomst te voorkomen is er gekozen voor kunststof gevelbekleding. Die is onderhoudsarm en gaat jaren mee. Daarnaast geven wij 10 jaar garantie op de gevelbekleding van Eurotexx.

Bij de renovatie van deze woning is gekozen voor de Eurotexx potdeksel in de kleur antraciet. Dit geeft de woning een strakke en moderne uitstraling. De potdeksel panelen hebben een unieke houtstructuur en zijn hierdoor niet te onderscheiden van echt hout. Dit geeft gevels een natuurlijke uitstraling.

Eurotexx heeft een perfecte sluiting en is voorzien van een messing en groef en beschermd gevels tegen alle weersinvloeden. De potdeksel panelen hebben een hoge materiaal dichtheid en zijn eenvoudig te monteren. De gevelpanelen zijn leverbaar in 10 verschillende kleuren. Vraag een gratis kleurmonster aan om te kijken welke kleur het beste past bij jouw project.